Salgó polc, könnyen szerelhető kivitel

Salgó polc könnyű szerelhetőséggel

Salgó polc és a hasonló rendszerű polcok már apáink idejében is a kompakt szerelhetőségükről voltak híresek. Fogalommá nőtte ki magát ez a nagyszerű polcrendszer, amiről tudni lehetett, hogy ipari és háztartási felhasználásra egyszerre nyújt kiváló megoldást.

Könnyen szerelhető, bizonyított polcokat keres? Megtalálta: Salgó polc Kecskemét, Kiskőrös, Soltvadkert, Kiskunhalas és Kiskunmajsa térségében is!

A hetven évvel ezelőtt született Salgó polc a mai napig megőrizte imázsát. Ma ugyanúgy a legkönnyebben szerelhető megoldások közé tartozik. Ha Ön magánszemélyként csak garázsnyi négyzetmétereket kíván lefedni, akkor a legjobb alternatíva áll rendelkezésére. Konkrétan egy utánfutóval elszállítja a lábakat és a polcokat garázsához, ahol csavarkulcsok segítségével egyszerűen összerakja őket. Az eredménnyel meg lesz elégedve.

Lehet, hogy a cégként nagyobb mennyiségű szerelvényt vásárol, mert összetettebb raktározási megoldást keres. Ebben az esetben néhány kollégával képes lesz megoldani az összeszerelést. Ha még sincs erre ideje vagy kapacitása, alvállalkozókon keresztül az egész országban vállaljuk polcrendszerének összeszerelését.

Olvassa el, hogyan segítünk!

Immár Kecskemét, Kiskőrös, Soltvadkert, Kiskunhalas, valamint Kiskunmajsa térségében is!

  Amennyiben salgó polc megoldást vagy más fémpolc rendszert kíván vásárolni, kérjen szaktanácsokat! Sokéves tapasztalattal teszünk javaslatokat, segítünk a méretezésben igényéhez mérten.
  Ajánlatot adunk, akár több alternatívát javaslunk, hogy egyszerűen kiválaszthassa az Önnek megfelelő változatot.
  Megrendelése után legyártatjuk a szükséges alkatrészeket és szállítjuk Önnek.
  Ha megengedi, össze is szereljük Önnek a helyszínen!
  Lépjen velünk kapcsolatba
  menuchevron-downCookie Consent with Real Cookie Banner linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram