Dexion Salgó fémpolc rendszerek

Dexion Salgó fémpolc rendszereink legfontosabb előnyei

Cége raktár gazdálkodását hatékonnyá változtatja a fémpolc rendszer beépítése. Magától értetődő, hogy nem mindegy, mennyi árut képes elhelyezni egységnyi területen. A fémpolc rendszerekkel megoldhatja mindennapi raktárkezelését, és hosszú időn keresztül kiválóan működő, megbízható raktározási körülményeket teremthet.

 

Rendezett raktár, gyors árukiszolgálás

A modern raktározási sztenderdeknek megfelelően világos, átlátható árutárolási lehetőségek nyílnak meg a fémpolcok beszerelésével. A továbbiakban mindenfajta árucikk számára rendezett tárolást valósíthat meg.

Dexion Salgó Fémpolc rendszer nagy teherbírással és helykihasználással

Vannak olyan helyzetek, amikor a barkácsboltokban kapható gyenge fémpolcok elégségesnek bizonyulnak, azonban érdemes biztosra menni. Ha látott már fémpolcot meghajolni a rá helyezett dolgok súlya alatt, akkor pontosan tudja, miről is van szó. Megbízható Dexion Salgó fémpolc rendszereink többféle méretben állnak rendelkezésére, hogy maximalizálják raktározási kapacitását. A legvékonyabb 0.6 mm anyagvastagságtól a robosztus 1.2 mm-es lemezvastagságig többféle kivitelből választhat, ezért biztos lehet benne, hogy az Ön igényére szabott megoldást talál.

Dexion Salgó fémpolc teherbírása 260 kg is lehet mezőnként és polconként 650kg. Ezzel a teherbírással nem tudnak versenyezni a barkácsáruházakban kapható gazdaságos polcok. Az anyagvastagságuk egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy fajsúlyosabb terhelésnek tegye ki őket.

Európai színvonalú raktározás

A fémpolcok beszerelésével olyan rendezett raktárkép alakítható ki, ahol a munka feltételei is európai színvonalúak. Cégek büszkesége lehet a szép raktár, ami teljesen természetes módon minősíti a céget.

Könnyű szerelhetőség

Dexion Salgó fémpolc és a hasonló rendszerű polcok már apáink idejében is a kompakt szerelhetőségükről voltak híresek. Fogalommá nőtte ki magát ez a nagyszerű polcrendszer, amiről tudni lehetett, hogy ipari és háztartási felhasználásra egyszerre nyújt kiváló megoldást.

Képek a Dexion Salgó fémpolcokról

Miért válassza a Dexion Salgó fémpolcrendszert?

Garancia 1, és 5 év.
A legtöbb esetben raktárról történik a szállítás. Beszerzés esetén pár nap.
Tervezés és tanácsadás INGYENES.
Szállítás Szeged-Budapest vonalon INGYENES, többi helyre futárszolgálattal.
Felmérés Szegeden és környékén INGYENES.
Lépjen velünk kapcsolatba
menuchevron-downCookie Consent with Real Cookie Banner linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram