Fémpolc rendszer, nagy teherbírással

Fémpolc rendszer nagy teherbírással

Vannak olyan helyzetek, amikor a barkácsboltokban kapható gyenge fémpolcok elégségesnek bizonyulnak, azonban érdemes biztosra menni. Ha látott már fémpolcot meghajolni a rá helyezett dolgok súlya alatt, akkor pontosan tudja, miről írok. Csalódást okoz, amikor rádöbben, hogy az olcsó, vékony anyagból készült polcok bizony sokkal kevesebb dolgot képesek tárolni, mint azt előtte tervezte. Amennyiben strapabíró, megbízható módon terhelhető polcokkal szeretné felszerelni raktárát, boltját, garázsát, érdemes továbblépnie és bizonyított megoldást keresni.

Megbízható fémpolc rendszereink többféle méretben állnak rendelkezésére, hogy maximalizálják raktározási kapacitását. A legvékonyabb 0.6 mm anyagvastagságtól a robosztus 1.6 mm-es lemezvastagságig többféle kivitelből választhat, ezért biztos lehet benne, hogy az Ön igényére szabott megoldást talál.

Egymás után sorolható Salgó polc elemekkel

fémpolcok jellemzője, hogy aránylag hosszú polcrendszerek alakíthatók ki az egyes elemek egymás után való hosszirányú elhelyezésével. A valóságban elvileg bármilyen hosszú polcelrendezés megvalósítható, ha a polcmezőket egymás után építi be. A beépítés jellemzője, hogy a polcmezők olyan módon toldhatók, hogy az egymás mellé kerülő lábak közül egy pár elhagyható, a polcmezők között egy pár láb elég a stabilitás megőrzéséhez.

Ebben az esetben a felesleges lábak elhagyásával gazdaságosabb kialakítás érhető el, bár ez a fajta elrendezés korlátozza a teherbírást. Amennyiben nagyobb, robosztusabb teherbírás elérésére van igénye, javasoljuk, hogy mezőnként négy lábbal kalkuláljon.

fémpolc rendszerrel akár galériás struktúra is építhető

Salgó rendszerű polc teherbírása a mellékelt kalkuláció szerint 260 kg is lehet polconként. Ezzel a teherbírással nem tudnak versenyezni a barkácsáruházakban kapható gazdaságos polcok. Az anyagvastagságuk egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy fajsúlyosabb terhelésnek tegye ki őket.

A Salgó rendszerű polcok már vagy 60 éve bizonyítják életrevalóságukat pont azzal, hogy teherbírás tekintetében megbízható kivitelt képviselnek. Amennyiben tényleg olyan tárolási megoldásra vágyik, ami hosszú időn keresztül szolgálja ki valós igényeit, ezt a fajta fémpolc rendszert Önnek találták ki.

A Salgó fémpolc rendszer legfontosabb előnyei

Kiforrott, évtizedeken keresztül bizonyított rendszer, ami hosszú távon kiszolgálja
Egymás mellé sorolva tetszőleges hosszú tárolási rendszert valósít meg
Akár bonyolultabb struktúrák, lépcsős galériák is kialakíthatók
Sorolt rendszereknél mezőnként egy-egy láb kihagyható
Vagy a lábak megtarhatók, így fajsúlyosabb teherbírást érhet el velük.

Salgó polc rendszerek könnyen elérhetőek Szeged, Forráskút, Kecskemét és Budapest térségben is.

Lépjen velünk kapcsolatba
menuchevron-downCookie Consent with Real Cookie Banner linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram