Akasztós polcrendszer, csavarmentes fémpolc

AKASZTÓS POLCRENDSZER, CSAVARMENTES FÉMPOLC

Ez a polcrendszer kiválóan alkalmas raktárkapacitásának bővítéséhez.
Elsősorban azoknak, akik közepesen nagy teherbírású, de ennek ellenére könnyen szerelhető és mobil kivitelű rendszert szeretnének.

A polcrendszer nem csupán kompakt, de jelentősen lerövidítheti a polcok áthelyezésének, vagy épp költöztetésének időigényét. Ha Önnek is drága az ideje, ez a polcrendszer kiváló választás lesz cége számára.

A mobilitás és a nagy teherbírás érdekében

Az akasztós polcrendszer kialakítása eltér a hagyományos csavaros salgó polc rendszerek összeállításától. Amíg a hagyományos fémpolc rendszer polcait a sarkoknál csavaros segítségével rögzítik, az akasztós kivitelű fémpols rendszer felépítése más elvet követ.

A csavarmentes salgó polcrendszer esetében a keretek közé, az oszlopokba egy-egy tartógerenda kerül, melyen felül egy hosszanti nút van kialakítva, majd ezen nútba kell beilleszteni a polcpaneleket.

AKASZTÓS POLCRENDSZER, CSAVARMENTES FÉMPOLC

A polcpanel mindegyike egy acéllemezből készül és több helyen is merevítve van a polcpanel alsó oldalán. A tartógerenda-polcpanel kapcsolat biztosítja a csavarmentes akasztós salgó polc nagy teherbírását. Nagy teherbírás alatt azt értjük, hogy a standard polcok 145-200 kg-al terhelhetőek, de rövid szállítási határidővel rendelhető 250-640 kg teherbírású csavar nélküli akasztós salgó polcok is.

Szerelési útmutató alig több, mint 3 percben

A következő videón látható az összeszerelés menete, megfigyelhető, mennyire egyszerű az akasztós salgó polcrendszer összeállítása.

Méretek és példák

A csavar nélküli akasztós salgó polcok mélysége az alábbi lehet: 320, 400, 500, 600, 700 és 800 mm.

A csavar nélküli akasztós salgó polcok hossza is többféle lehet ezzel biztosítva a polcozandó felület minél pontosabb lefedését. Tehát a csavarmentes akasztós salgó polcok hossza, melyek raktárról azonnal elérhetőek: 600, 900, 1200, 1500 mm. Ezen salgó polc hossz egységekkel szinte minden polcozási feladat megoldható. Igény esetén 1050, 1350, 1650 és 1800 mm-es salgó polchosszok kialakítása is lehetséges rövid szállítási határidővel.

Az alábbi képeken szemlélete példák láthatók az akasztó polcrendszer alkalamazására. A polcok nem csupán erősek, de kivitelük esztétikus. Olyannyira, hogy bátran ajánlható fiatal, dinamikus egyéniségek lakóterébe is, akik szeretik a minimál design irányzatait és jól érzik magukat praktikus és kényelmes, ugyanakkor szokatlan megoldásokkal körülvenni.

Lépjen velünk kapcsolatba
menuchevron-downCookie Consent with Real Cookie Banner linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram