Salgó fémpolc előnyei

Salgó fémpolc rendszerek legfontosabb előnyei

Cége raktár gazdálkodását hatékonnyá változtatja a Salgó fémpolc rendszer beépítése. Nem mindegy, mennyi árut képes elhelyezni egységnyi területen. A Salgó fémpolc rendszerekkel megoldhatja mindennapi raktárkezelését, és hosszú időn keresztül kiválóan működő, megbízható raktározási körülményeket teremthet. 

Maximális helykihasználással

Az alkalmazott Salgó polc rendszer megoldások robosztus terhelhetőséggel szolgálják üzlete, raktára céljait. Polconként akár 260kg teherbírás elérhető a Salgó rendszerű fémpolcokkal. A polclemezek vastagsága 0,6 mm-től 1.2 mm-ig változhat, ez a háztartásokban és az ipari raktárakban is helytálló polcrendszer megoldásokat tesz lehetővé.

Rendezett raktár, gyors árukiszolgálás

A modern raktározási sztenderdeknek megfelelően világos, átlátható árutárolási lehetőségek nyílnak meg a fémpolcok beszerelésével. A továbbiakban mindenfajta árucikk számára rendezett tárolást valósíthat meg. Az MH dobozok alkalmazása a nagyobb polcfelületeken tovább egyszerűsíti és maximalizálja az apró elemek tárolásának módját.

A Salgó polcos tárolás bevezetésével lerövidül a árucikkek kiszolgálásának időszükséglete, mert a fémpolcokon átlátható módon rendezetten helyezheti el a különböző árucsoportokat. Egyszerűen fogalmazva, egy klassz fémpolc rendszerrel tényleg rendezett rakárképet eredményez, ahol pillanatok alatt meg lehet találni a dolgokat, kézre áll minden árucikk.

Európai színvonalú raktározás

A fémpolcok beszerelésével olyan rendezett raktárkép alakítható ki, ahol a munka feltételei is tényleg európai színvonalúak. Amikor rendezett raktározásról beszélünk, valóban olyan raktár képét kell elképzelnünk, amely nem csupán célszerűen rendezett áruraktározást tesz lehetővé, de tényleg jó oda benézni!

Cégek büszkesége lehet a szép raktár, ami teljesen természetes módon minősíti a céget. Amennyiben tehát ilyen raktára van, arra méltán lehet büszke. Egyáltalán nem mindegy, hogy raktárát szívesen mutatja be a látogatóknak, vagy csak simát elkalauzolja őket a bejárat előtt, amire ez van odaírva: “idegeneknek tilos a belépés”…

Salgó polc rendszereket alkalmazva valóban európai színvonalú raktárképet és struktúrát alakíthat ki, amely hatékonyan segíti üzletvitelét, minimalizálja fajlagos költségeit, ugyanakkor büszkén megmutathatja partnereinek.

Salgó polc rendszerek könnyen elérhetőek Szeged, Forráskút, Kecskemét és Budapest térségben is.

Lépjen velünk kapcsolatba
menuchevron-downCookie Consent with Real Cookie Banner linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram