Fémpolc rendszer nagy teherbírással

Vannak olyan helyzetek, amikor a barkácsboltokban kapható gyenge fémpolcok elégségesnek bizonyulnak, azonban érdemes biztosra menni. Ha látott már fémpolcot meghajolni a rá helyezett dolgok súlya alatt, akkor pontosan tudja, miről írok. Csalódást okoz, amikor rádöbben, hogy az olcsó, vékony anyagból készült polcok bizony sokkal kevesebb dolgot képesek tárolni, mint azt előtte tervezte. Amennyiben strapabíró, megbízható módon terhelhető polcokkal szeretné felszerelni raktárát, boltját, garázsát, érdemes továbblépnie és bizonyított megoldást keresni.

Megbízható fémpolc rendszereink többféle méretben állnak rendelkezésére, hogy maximalizálják raktározási kapacitását. A legvékonyabb 0.6 mm anyagvastagságtól a robosztus 1.6 mm-es lemezvastagságig többféle kivitelből választhat, ezért biztos lehet benne, hogy az Ön igényére szabott megoldást talál.

Egymás után sorolható Salgó polc elemekkel

A fémpolcok jellemzője, hogy aránylag hosszú polcrendszerek alakíthatók ki az egyes elemek egymás után való hosszirányú elhelyezésével. A valóságban elvileg bármilyen hosszú polcelrendezés megvalósítható, ha a polcmezőket egymás után építi be. A beépítés jellemzője, hogy a polcmezők olyan módon toldhatók, hogy az egymás mellé kerülő lábak közül egy pár elhagyható, a polcmezők között egy pár láb elég a stabilitás megőrzéséhez.

Ebben az esetben a felesleges lábak elhagyásával gazdaságosabb kialakítás érhető el, bár ez a fajta elrendezés korlátozza a teherbírást. Amennyiben nagyobb, robosztusabb teherbírás elérésére van igénye, javasoljuk, hogy mezőnként négy lábbal kalkuláljon.

salgó fémpolc galéria, Kecskemét, Kiskőrös, Soltvadkert, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Szeged

a fémpolc rendszerrel akár galériás struktúra is építhető

A Salgó rendszerű polc teherbírása a mellékelt kalkuláció szerint 260 kg is lehet mezőnként. Ezzel a teherbírással nem tudnak versenyezni a barkácsáruházakban kapható gazdaságos polcok. Az anyagvastagságuk egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy fajsúlyosabb terhelésnek tegye ki őket.

A Salgó rendszerű polcok már vagy 60 éve bizonyítják életrevalóságukat pont azzal, hogy teherbírás tekintetében megbízható kivitelt képviselnek. Amennyiben tényleg olyan tárolási megoldásra vágyik, ami hosszú időn keresztül szolgálja ki valós igényeit, ezt a fajta fémpolc rendszert Önnek találták ki.

A Salgó fémpolc rendszer legfontosabb előnyei

  • Kiforrott, évtizedeken keresztül bizonyított rendszer, ami hosszú távon kiszolgálja
  • Egymás mellé sorolva tetszőleges hosszú tárolási rendszert valósít meg
  • Akár bonyolultabb struktúrák, lépcsős galériák is kialakíthatók
  • Sorolt rendszereknél mezőnként egy-egy láb kihagyható
  • Vagy a lábak megtarhatók, így fajsúlyosabb teherbírást érhet el velük.

Salgó polc rendszerek könnyen elérhetőek SzegedKecskemét, Kiskőrös, Soltvadkert, Kiskunhalas és Kiskunmajsa körzetében.

Küldje el kérdését, üzenetét!

neve:
email:
üzenet: