Könyvelő iroda Budapest

Könyvelő iroda Budapesten - Stelma.hu

Teljes körű és naprakész könyvelő szolgáltatás nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára. Nemzetközi tapasztalataink és hálózatunk alapján külföldi tulajdonú társaságok teljes körű könyvelő és adminisztrációs feladatainak ellátását is eltudjuk látni. Legjobb könyvelés árak.

kötőelem, csavarbolt, csapágy

A Het-Band Kft. nyíregyházi barkácsboltjában az alábbi termékeket forgalmazzuk: csapágyak, kötőelemek, csavarok, anyák, elektromos gépek, kézi szerszámok.

A Het-Band Kft. barkácsboltjában - néhányat felsorolva - az alábbi termékeket forgalmazzuk:
Termékeink között szerepel csavar, csavaranya, alátét, szegecs, menetes rúd, csapágy, fúrószár, különféle kemikália és egyéb kötéstechnikai elem. Választékunk több, mint 10.000 tételt tartalmaz a DIN és ISO szabvány szerinti kötőelemekből, rögzítés technikai szerelvényekből, valamint kéziszerszámokból.
Vállalatunk két évtizedes, a kötőelemek forgalmazása területén szerzett tapasztalatával, mára a magyar piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.Üzletpolitikánk fő célja a vevőink tökéletes elégedettségének elérése. Ennek érdekében folyamatosan monitorozzuk vevőink vásárlási szándékát, és biztosak vagyunk benne, hogy minden rögzítés technikai és egyéb igényüket maximálisan ki tudjuk elégíteni. Választékunkat folyamatosan bővítjük mindig szem előtt tartva a kiváló minőséget is. Lakossági és közületi vevőink egyaránt megtalálják a számukra szükséges terméket, legyen szó általános vagy speciális csavarról, zárról vagy bármi általunk forgalmazott áruról.
Csapágy, Csavarbolt, Szerszám Szaküzletünk Nyíregyházán a Kállói út 77. szám alatt helyezkedik el, és INGYENES parkolási lehetőséget kínálunk kedves vásárlóinknak.
 

esküvői gyertya és adventi gyertya

Adventi gyertya - Gyertyasziget.eu - Minőségi gyertyák, adventi gyertyák, esküvői gyertyák

A Gyertya Sziget Kft. az Oroszlányban található üzemében díszgyertyák gyártásával, és forgalmazással foglalkozik közel 28 éve. A gyertyáinkat kereskedők részére időpont egyeztetéssel az oroszlányi üzemünkben, illetve Szigetszentmiklóson a Flóra Hungária Kft. 4-es helyén értékesítjük! Webshop-t jelenleg csak az "Esküvői kollekció" termékcsoportunkból működtetünk a adventi gyertya oldalunkon!

lakóautó, lakó autó, lakóautó bérlés, lakókocsi bérlés, prémium lakóautó

Prémium Lakóautó - lakóautó, lakó autó, lakóautó bérlés, lakókocsi bérlés, prémium lakóautó

Cégünk egy családi hobbiból nőtte ki magát több év leforgása alatt. 2008 óta hódolunk ennek az üdülési formának, és a lehetőséget meglátva elkezdtünk lakóautó kiadással foglalkozni. Lakóautó kölcsönzés

Elsősorban családi vállalkozásnak tartjuk magunkat, mivel közel áll a szívünkhöz, a lakóautózás, fontosnak tartjuk, hogy bérlőinknek is át tudjuk adni sok éves utazási tapasztalatainkat, amit üdüléseik során hasznosíthatnak. Számunkra a lakóautózás pont azt adta, amire szükségünk volt: a turizmus embertömegétől való távolmaradást, az otthon érzete környezetet és a színtiszta kikapcsolódást.

b-steel

Faelgázosító kazán gyártása, faelgázosító kazánok B-Steel.hu

A kazán hatásfoka 86.46% mely kimagasló a vetélytársai közül. Nem tartalmaz semmilyen elektronikát, ventilátort, így hiba lehetősége minimális. Kis huzatigényű, ami lehetővé teszi hagyományos kéménybe való bekötését. A tűztér rostély 10mm-es acélból készül a hosszú élettartam eléréséért. Extra könnyű tisztíthatóság és kezelhetőség jellemzi. Egyaránt lehet nyitott és zárt rendszerbe kötni, mert rendelhető hozzá vészhűtő kör, így ha pl. áramszünet van és nem működik a szivattyú, a kazán hűti magát, ezzel megakadályozva a felforrást.

Limuzin bérlés, Limuzin kölcsönzés Budapesten olcsón, Hummer, Lincoln, Ford, Partybusz, bérelhető, elérhető áron

Limuzin bérlés és limuzin kölcsönzés Budapesten olcsón. Immáron 15 éve Hummer, Lincoln, és Ford Partybusz, bérelhető elérhető áron.

Limuzin bérlés és limuzin kölcsönzés Budapesten olcsón. Immáron 15 éve Hummer, Lincoln, és Ford Partybusz, bérelhető elérhető áron.

Klíma Százhalombatta, Klíma Szigetszentmiklós, Klíma Halásztelek, Klíma Érd, Klímaszerelés Százhalombatta, Klímaszerelés Szigetszentmiklós, Klímaszerelés Halásztelek, Klímaszerelés Érd

Tc-Klíma - Klíma, Klímaszerelés Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Érd

Megbízható, rövid határidős klímaszerelés. Cégünk mind lakossági, mind ipari klímarendszerek telepítésével foglalkozik 2006 óta. Főleg Érd és környékén vannak állandó ügyfeleink, de az ország egész területén vállalunk megbízásokat. Kollégáink széleskörű tapasztalatainak és folyamatos képzésének köszönhetően bármilyen nehézséget meg tudunk oldani. A klímaszerelés bármely területéhez rendelkezünk megfelelő technikával, illetve a komoly gyártókkal partneri kapcsolatot ápolunk. Ennek köszönhetően a berendezésekről gyári leírásaink vannak. Ezek birtokában a klímaszerelés során a kívánt technológiát használjuk, így a meghibásodások aránya jelentősen csökken.

Bobcat Budapest,Földmunka Budapest,Munkagép szállítás belföld

Bobcat Budapest, Földmunka Budapest, Munkagép szállítás belföld - Max Motion Kft.

Vállalkozásunk fő tevékenységei a bobcat, földmunka és munkagép szállítás belföldön. A tevékenységeink egymásra épülésének köszönhetően cégünk fejlődése töretlen. Munkatársaink egytől egyig jól képzett, illemtudó, segítőkész,céltudatos szakemberek jó probléma megoldó képességgel! Gép parkunkban kicsitől a nagy munkaeszközig minden megtalálható. Széles körű szakmai és alvállalkozói ismeretségünknek köszönhetően rövid határidőre és korrekt árakra vállaljuk el megbízatásaink!

egyedi póló, póló nyomtatás, pólónyomás, pólórendelés

Bulldog Tshirt - egyedi póló nyomtatás, pólónyomás, pólórendelés

A megrendelő által kiválasztott képeket magas színvonalon, és minőségben nyomtatjuk a pólókra. Különböző technikák léteznek a póló nyomtatás kivitelezésére pl. a transzfernyomás, szitanyomás, valamint az ofszetnyomás. Neked is lehet egyedi pólód saját mintázattal, képpel, vagy logóval ellátva, melyet megmutathatsz az egész világnak, beleértve a barátaidat, családtagjaidat is. A lehetőségek, és ötletek tárháza - amint látod webáruházunkban - szinte végtelen, hiszen csak a Te kreativitásodon múlik mit szeretnél a pólódra nyomtatni.Lehet az akár a kedvenc zenekarod fotója, egy idézet kedvenc dalukból, vagy esetleg egy háziállat képe is. Tünj ki a tömegből, és legyen neked is különleges egyedi pólód! Póló rendelés online.

ipari érzékelő

Provill.hu - Professzionális ipari érzékelő, ipari szenzor

Cégünk közel 25 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat partnaraink felé. Szakterületünk az ipari automatizálás, irányítástechnika eszközei, alkatrészeinek kereskedelme, ipari szenzor, ipari érzékelők.

Könyvelő XIV. kerület zuglóban

Könyvelő XIV. kerület, Zugló

Kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése a számviteli törvény és az adótörvények naprakész tudásával! Könyvelőiroda Budapest szolgáltatás.

felülettisztítás

ATMO | Homokfúvás, Homokszórás, felülettisztítás, mobil homokfúvás országos

Cégünk a hazai homokfúvó és felülettisztító piac meghatározó szereplője. Homokfúvás külső helyszíneken: Munkánk egyik fontos területe a külső helyszíneken, jellemzően épületeken végzett külső és belső falfelület tisztítás, festék eltávolítás, homokfúvás. E mellett gyakori a szobrok, ipari méretű vasszerkezetek, tégla, fémfelületek homokfúvás, betonfelületek kezelése, érdesítése különböző szemcsemérettel.

Kárügyintézés, karosszéria javítás, kárfelvétel (Gyál, Vecsés, Üllő, Gyömrő, 18.kerület)

3ER - CARS Autójavító Kft. - Kárügyintézés, karosszéria javítás, kárfelvétel

Cégünk karosszériajavító részlege teljes körű autókarosszéria javítással, karosszéria lakatos és fényezési munkákkal, biztosítási és kárfelvételi ügyintézéssel, ill. kárfelvétellel foglalkozik.

autómosó

Auto Aesthetik Kft. - Autómosó és autókozmetika Sopron

Az Auto Aesthetik Kft. autómosó és autókozmetika Sopron komplex szolgáltatással várja minden régi és új ügyfeleit a hét minden napján Sopron városában. Telefonos bejelentkezésre is van lehetőség. Szolgáltatásaink széleskörű megoldást kínálnak ügyfeleink igényeire. Az egyszerű autómosás, vagy porszívózástól kezdve a teljes belső kárpittisztításon, bőrtisztításon keresztül a gépi polírozásig. Míg autóját tisztítjuk Ön akár bevásárolhat, ügyeit intézheti az üzletházban. Nekünk az a legfontosabb hogy Ön elégedetten távozzon és legközelebb is minket válasszon!

pénztárgép, online pénztárgép, pénztárgépszalag

Cégünk fő tevékenysége az online pénztárgépek és pénztárgépszalagok eladása, szervizelése és teljes körű NAV ügyintézése.

Járt már az Au Cash Kft. pénztárgép webáruházában ? Ha nem sürgősen látogasson el hozzánk, hiszen rengeteg hasznos eszközt kínálunk vállalkozása számára.

Virágfutár és virágküldés budapest

Virágküldés, virágrendelés, virágfutár Budapest

Születésnap? Névnap? Akár csak egy apró kedvesség, egy jel, hogy gondol rá? Kínálatunkban az év minden napján megtalálja a tökéletes virágcsokrot! Csak válassza ki az önnek tetszőt, tegye be a kosárba, adja meg a címet, és már küldheti is!
Budapesten akár egy órán belül szállítunk!

tejszállító tartály, tej tároló, csurgalékvíz, öntöző tartály

Kar - Plaszt 2000 Kft || tejszállító tartály, tej tároló, csurgalékvíz, öntöző tartály

Műanyag tartályok előnye a könnyűségükben rejlik, kisebb a szállítási és telepítési költség.A műanyag tartályok igen ellenállóak, a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően.A felhasználási cél határozza meg a felhasznált alapanyag fajtáját „PP” vagy „PE”.A „PP”magasabb üzemi hőmérsékletet képes elviselni, a „PE” UV stabil ennek megfelelően szabadban is használható.Mindkét alapanyag rendelkezik élelmiszeripari minősítéssel, így az élelmiszeripar számára is készíthetünk műanyag tartályokat, tárolásra keverésre szállításra. PP medence.
 

esküvői cipő, menyasszonyi cipő, menyecske cipő

Melorin Kft. - Esküvői cipő, menyasszonyi cipő, menyecske cipő

Diavatos modellek, nemzetközi márkák és figyelmes kiszolgálás. Ezzel várunk Budapest közponjában található üzletünkbe. Mennyasszonyi és esküvői cipők illetve örömanya lábbelik széles választékban egy helyen. Cégünk kizárólagos képviselője a Cathy és az Arturo Vicci márkának. Cipőink 35-41-es méretig kaphatók.

Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, munkavédelem budapest, tűzvédelem budapest, környezetvédelem budapest

Cégünk főbb szolgáltatásai: Munkavédelmi oktatás Budapest, munkahelyi baleset, munkabiztonság Budapest

Pályafutásom összeforrt a munkavédelemmel, munkabiztonsággal. Kezdetben a MÁV oktató tisztjeként, később középiskolai tanárként szakképző iskolában tanítottam, oktattam az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltétel rendszerét. Vállalkozásomat 2000-ben indítottam azzal a szándékkal, hogy - elsősorban kis és közepes vállalkozásoknak – segítséget nyújtsak a munka és tűzvédelmi feladataik ellátásában. 2006-tól főállású vállalkozóként végzem ezen tevékenységemet.

színesfém felvásárlás budapest, méhtelep budapest, akkumulátor átvétel budapest

Színesfém felvásárlás Budapest, méhtelep, akkumulátor átvétel: cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak!!

Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak! Folyamatosan magasra igazítjuk árainkat kapacitásunk és a világpiac áraihoz viszonyítva! Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális árainkat, hireinket tekintheti meg! Színesfém felvásárlás Budapest. Szívesen látunk minden kedves érdeklődőt, beszállítót!

klíma, klíma szerelés, klíma árak

Toma Klíma Kft. | Klíma, klíma szerelés, klíma árak

Cégünk 1999 óta lakásklímák beszerelése mellett számos közintézmény és nagyvállalat klíma telepítését is végezte, és a mai napig ellátja ezen berendezések karbantartását. Közületi referenciáink nagy száma biztosíték Önnek, hogy cégünk folyamatosan elérhető lesz. Elvégezzük majd a garanciális javításokat és karbantartásokat, valamint garancia időn túl is még évekig fogunk az Ön rendelkezésére állni. Klíma szerelés szolgáltatás.

borrendelés

Válibor - Szállás a Badacsony szívében

Köszöntöm! Váli Péter vagyok. Gyerekkoromtól a gasztronómia világában élek. Már tízévesen saját étteremről álmodtam, ahol én alkothatom meg az ételeket, azokhoz én válogatom össze a piacon a friss nyersanyagokat. Borkóstoló Balaton program. Régi álmom a szőlőbirtok is: az itt termelt boraimat az étteremben az általam kreált ételeimmel tudnám kínálni! Vendégház Badacsony. Badacsony a szülőföldem, ahol a borkóstolás a történelem részévé vált. E nemes hagyományokat megőrizve és tovább örökítve szállás és borrendelési lehetőséget biztosítunk látogatóinknak, illetve szállás Badacsony szívében.

autómentő Budapest, autómentés Budapest

Autómentés Budapest Éjjel-Nappal Autómentő Bérlés Autószállító utánfutó (2,7 T 4,5 m/ 2,7 T 5 m/ 3,5 T 8 m)

Autómentés:

Ha a gépkocsija cserbenhagyja Önt, bárhol is legyen, egyetlen telefonhívással rendelhet autómentést. Legyen szó külföldről, belföldről, Budapestről egyaránt hívhat minket éjjel nappal! A lehető legrövidebb időn belül indulunk a segítségére. Amennyiben nincs lehetősége a járművet szállítás után elhelyezni, úgy telephelyünkön a tárolás is megoldható 1000 Ft+ áfa/ nap áron. Autómentő Budapest. Autómentésnél igény szerin csereautót viszünk a helyszínre. Kettőnél több személy esetén 4 kerékhajtású terepjáróval vagy igény szerint 8+1 személyes Renault Trafic kisbusszal történik a mentés.

üvegkorlát budapest

Bakouveg.hu | Egyedi zuhanykabin Budapest, üvegkorlát Budapest

Üveges műhelyünk több éves fennállása óta igyekszik mindig a legmagasabb színvonalon nyújtani szolgáltatásait, amelyet a folyamatosan bővülő vevőkörünk igazol. Egyéni igény szerint, fizethető áron kínáljuk üvegtermékeinket és üvegezési szolgáltatásainkat, mind magánszemélyek mind vállaltok számára. Beltéri ajtó üveg Budapesten történő gyártása. Elsődleges célunk vásárlóink elégedettsége, ehhez mindig minőségi anyagokat, modern berendezéseket alkalmazunk. Amennyiben további információt szeretne kapni tevékenységünkről, ajánlatainkról, látogassa meg weboldalunkat!

Szalagfüggöny, reluxa, roletta Budapest

Az általunk gyártott és forgalmazott termékek nem pusztán az árnyékolásról gondoskodnak, hanem díszítik a belső tereket. - Szalagfüggöny, Reluxa, Roletta

A célunk megegyezik az Önével: Megtalálni és biztosítani Önnek a legmegfelelőbb árnyékolót, amire szüksége lehet, és amit hosszú ideig használhat a legnagyobb megelégedésére. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek nem pusztán az árnyékolásról gondoskodnak, hanem díszítik a belső tereket, és az Ön ízlésére formált hangulatot képesek teremteni.

elhanyagolt területek nyírása, fakivágás észak dunántúli régió, ágaprítás, szárzúzás,

Cégünk főbb szolgáltatásai: elhanyagolt területek nyírása, fűnyírás, fakivágás észak dunántúli régió, fakivágás, ágaprítás, szárzúzás.

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik zöldterület kezelési szolgáltatásokkal.Alpintechnikával végzett favágási munkálatok, veszélyes fák, épületekkel vezetékekkel körbevett, egyben nem dönthető fák vágását, visszavágást vállaljuk felelősségbiztosítással.Ághulladék, gallyak darálása, elszállítása.

3D laser scanner, 3D laser scanning, 3D vermessung

Geolink 3D lézerszkennelés. - 3D laser scanner, 3D laser scanning, 3D vermessung

Cégünk innovatív felmérési módszereket igénylő feladatok ellátására specializálódott. Célunk olyan modern technológiák alkalmazása, melyek az idő és költségigényes felmérési technikákat váltják ki, ezzel növelve a megrendelőink munkájának hatékonyságát. Alapszolgáltatásunk a háromdimenziós szkennerrel történő felmérés, valamint a mért adat többcélú feldolgozása. A módszer előnye, hogy kevés időt igényel, a teljes térszínt rögzíti, színes kép is létrejön és a pontosság elérheti a két millimétert.

bútor, fabútor, ágy, ágyak, ágykeret, matrac, francia ágyak, komódok, asztalok, szekrények

A Kofa 2003 Kft. 2003-tól foglalkozik ágyak, francia ágyak, matracok forgalmazásával. Cégünk korrekt ár/érték arányú termékei országosan is kaphatóak.

Cégünk közel 10 éve alakult meg Monoron. Úgy érezzük az elmúlt évek alatt elég szakmai tapasztalatot szereztünk, a fenyõ illata az asztalosipar szépsége kellõ elhivatottságot és kitartást adott ahhoz, hogy kritikusan tekintve munkánkra és szem elõtt tartva ügyfeleink visszajelzéseit dinamikusan fejlõdhessünk. Matrac, ágy, ágykeret blog cikkek !  Így sikerült megszereznünk a mai követelményeknek megfelelõ technológiát és minõséget szem elõtt tartva a korrekt ÁR-ÉRTÉK arányt.

pénztárgép Budapest, online pénztárgép Budapest, pénztárgép szerviz Budapest

Ágens Bt. - Pénztárgép, online pénztárgép Budapest, pénztárgép szerviz Budapest

A cég alapítói, Jókay Attila és Fehér István már 1985. óta foglalkoznak pénztárgépek értékesítésével, javításával (Hugin – Sweda 1575).Tevékenységi területünk főleg észak-Pest és vonzáskörzete, de természetesen vannak ügyfeleink egész Budapest és Pest megye területén. Cégünk bemutatóterme és szervizmûhelye Újpest központjában van. Kiváló és ingyenes parkolási lehetõséggel rendelkezünk, de aki tömegközlekedéssel utazik,az is könnyedén elér bennünket, ugyanis a kék Metro végállomástól kb. 500 méterre vagyunk. Online pénztárgép Budapest.

gipszkarton budapest

Fess-szobafestő: Festés, gipszkartonozás Budapest

Pulai Isván vagyok, több, mint 45 éve dolgozom szobafestőként, előbb kisiparosként, majd egyéni vállalkozóként. Számos területen nyújtunk szobafestés Budapest szolgáltatást Önnek. Fő tevékenységünk a szobafestés-mázolás-tapétázás valamint a gipszkartonozás és a belső átalakítások köré csoportosul. Foglalkozunk,laminált parkettázással és dryvit hőszigeteléssel. Pontos határidővel, korrekt áron, garanciával vállaljuk munkáinkat.

tető szigetelés

Tető szigetelés kiváló minőségű anyagokból

Tető szigeteléssel foglalkozunk, ami Bitumenes tetőszigetelés és PVC szigetelés javítása, felújítása, illetve a teljes tetőszigetelés cseréje, akár hőszigeteléssel is. Tetőszigetelés munkáink főként Budapesten és Pest-Megyében vannak. Számunkra hívatás a jól elvégzett munka mellett, a Megrendelőink elégedettsége, amelyet minőségi és lelkiismeretes munkavégzéssel, kedvező alacsony árakkal, megbízható garanciálsi ügyintézéssel szeretnénk elérni. Kérjen árajánlatot: bitumenes szigetelésre !

Limuzin, Brls, Budapest, Limuzin bérlés Budapesten, limuzin kölcsönzés, Hummer limuzin bérlés

Limuzin bérlés Budapesten, limuzin kölcsönzés, Hummer limuzin bérlés. Limuzin bérlést keresel olcsón, profiktól? Hívjon minket!

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt.

adótanácsadás zalaegerszeg, könyvelés zalaegerszeg

Complector Consulting | adótanácsadás zalaegerszeg - könyvelés zalaegerszeg

Minden vállalkozás életében eljön az idő, amikor meg kell hoznia a döntést, miszerint saját alkalmazott könyvelőt foglalkoztat, vagy kiszervezi a számviteli feladatok elvégzését. A könyvelés megszervezése komoly döntés, hiszen gazdasági, üzleti racionalitásoknak kell megalapoznia. A külsős könyvelés jelentős előnyökkel jár, ugyanakkor bizalmi feladatról van szó. Költség oldalról szemlélve a szerződéses könyvelés - kiszervezés jelentős költségcsökkentéssel társul, és, ezzel egyidejűleg a bizalmas adatokkal való visszaélés lehetősége is csökken. A független külső könyvelő cég mellett szól az egyik legmegalapozottabb érv, miszerint automatikusan megvalósul egy elfogulatlan ügyviteli-könyvelői kontroll, továbbá nem elhanyagolható a halmozott szakmai tapasztalat tanácsadásra való felhasználhatóságának vitathatatlan lehetősége sem.

műszaki ellenőr Budapest

epitesimuszakiellenor.eu | Profi műszaki ellenőrzés

Egy felelős szakember már csak a gyakorlata miatt hatalmas segítséget tud nyújtani. Magyarországon nagyon gyakori jelenség, hogy már nem csak az üzleti-vállalati ügyfelek, de magánszemélyek is keresik műszaki ellenőreinket, akár egy egyszerű lakásvásárlás miatt is (új vagy használt). A profi műszaki ellenőrzés megtérül, akár vásárol, akár bővít. Műszaki ellenőrzés Budapest - epitesimuszakiellenor.eu

Hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés | Projectdoctor Kft.

A Projectdoctor Kft. ezeket a szolgáltatásokat végzi: hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, társasház kazáncsere, társasház pályázat, társasházak felújítása.

A Projectdoctor Kft. küldetése az energiahatékony társasházi lakóépületek megteremtése, ahol a tulajdonosok önerejükből elérik a valódi és végleges rezsicsökkentést. Társasház kazáncsere program, illetve fűtéskorszerűsítés pályázat. Ahol a lakástulajdonosok és a közös képviselet közös egyetértésben olyan megújult épületeket alkotnak, amelyek a tulajdonosoknak passzív jövedelmet termelnek, de emellett segítségére vannak a társadalomnak az élhetőbb városok megteremtése és az üvegház hatású gázkibocsátás csökkentésében is. Hőszigetelés ár

Jégkár javítás

Jégkár javítás, horpadás javítás, polírozás Budapest

Bizonyára már sokan találkoztak olyan gépjárművekkel az utakon, amelyet megrongált a jégeső.
Megszámlálhatatlan horpadás a karosszérián, betört szélvédők, kitört lámpák jelzik a pusztítást. Addig nem is tudjuk átérezni a dolog súlyát amíg velünk is meg nem történik. Horpadás javítás Budapest szolgáltatás.
De, ha már megtörtént akkor sincs probléma. A fényezés nélküli technológia segítségével maradéktalanul helyreállítható a karosszéria sérülése. Jégkár javítás Budapest területén.

állványbérlés, homlokzati állvány, állványozás, állványkölcsönzés

Tér és homlokzati Állványtechnológia Kft. - Állványbérlés, homlokzati állvány, állványozás, állványkölcsönzés

A Tér és homlokzati Állványtechnológia Kft. a Gemenc Állványozó Kft. megalapításával kezdte meg hozzájárulását az építőipari vállalatok sikerességéhez, akként hogy a piacon egyedülálló szakmai felkészültség, rövid határidők és pontosan kivitelezett biztonságos állványtechnológiát, állványozás, homlokzati állvány bérbeadás szolgáltatást biztosított valemennyi megrendelő részére. Ez mára a Cégcsoport küldetésévé vált. 

klímaszerelés Budapest, klíma Budapest, klíma akció

Hidegklima.hu - Klímaszerelés Budapest, klíma Budapest és klíma akció. Gyors és megbízható munkavégzés. Mi kell még?

Hidegklima.hu - Klímaszerelés Budapest, klíma Budapest és klíma akció. Gyors és megbízható munkavégzés. Mi kell még?

tartály építés, csőszerelés, acélszerkezet gyártás

Cégünk 2001 óta áll folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére. Vállalkozásunk elsősorban tartály építés, csőszerelés, acélszerkezet gyártásban tevékenykedik.

Fontosnak tartjuk, hogy munkánkat pontosan, precízen, szakszerűen és nem utolsó sorban tisztán végezzük el. Munkánk során jó minőségű alapanyagokból dolgozunk, így tudjuk hosszútávon biztosítani, hogy ügyfeleink ne csak visszatérjenek hozzánk, hanem jó szívvel ajánljanak is minket.

klíma, klímaszerelés Budapest, klíma karbantartás Budapest

Klíma telepítés akció, klíma beszerelés ára

Az akciós klíma beszerelési ár tartalmazza az összes szükséges szerelvényt, elektromos kábelt, dekorcsatornát és a munkadíjat - Budapesten és Pest megyében, klíma karbantartás szolgáltatás.

karbonfólia, karbonfólia ár, 3D karbonfólia, autófólia ár, karbon fólia, autófolia

Forgalmazott termékeink: Karbon fólia, matt króm autófólia, tükör króm fólia, gloss metallic-aluminium, festékvédő, flip-flop autófóliák.170 autófólia ésszerű árakon.

A TeckWrap kiváló minőségű autós dekorációt és festékvédő termékeket gyárt, amelyeket a autófóliázó szakemberek és magánfogyasztók használnak szerte a világon. Tervezéseink széles színválasztékban érhetők el. Akár realisztikus, magasfényű karbon fóliát vagy gyöngy-ház vagy metál hatású autófóliát szeretne, a TeckWrap tökéletes termék az ügyfelek számára .

corvinorvosirendelo.hu

Corvin orvosi rendelő: Neurológia magánrendelés

Az egészség az ember legnagyobb értéke! A Budai Corvin Orvosi Magánrendelő  ennek a hitvallásnak mentén kezdte meg működését, az egészség szolgálata mellett. Amikor orvoshoz megyünk, jó kezekben akarunk lenni. Nálunk a Budai Corvin Orvosi Magánrendelőben praktizáló szakorvosok elismert szaktekintélyek, szakterületük elhivatott képviselői.
Corvinorvosirendelo.hu: Neurológia magánrendelés Budapest, Fül orr gégészet magánrendelés, magán vérvétel, szülész nőgyógyász Budapest, reumatológia magánrendelés Budapest.

Mona Lisa Esküvői Ruhaszalon és Kellékszaküzlet

Mona Lisa Esküvői Ruhaszalon és Kellékszaküzlet, Nyíregyháza, Mori Lee, Ronald Joyce, Madeline Gardner, Victoria Jane, Rainbow, Héjja

Mori Lee,Ronald Joyce,Madeline Gardner menyasszonyi, esküvői ruha hivatalos forgalmazója.Telt alkatú menyasszonyok Mori LeePLUS SIZE kollekciójából választhatnak

Kollekciónkban megtalálhatóak fehér és ekrü menyasszonyi ruhák, menyecske ruha, díszítésmódjukat tekintve kristállyal, ékkővel díszített, valamint a nemesen egyszerű, elegáns szabással, minőségi alapanyagokkal kombinált modellek egyaránt. Válasszon vőlegény öltöny kínálatunkból !

végálláskapcsoló és ipari mikrokapcsoló

végálláskapcsoló és ipari mikrokapcsoló

A Lamivill Bt azonnal raktárról biztosít mikrokapcsolót, ipari mikrokapcsolót, végálláskapcsolót, mágneskapcsolót, készülékkapcsolót, relét. A rendelés mennyiségétől független, akár 1 darabos, de több tucat rendelés esetén is.

mixerbeton-szallitas.hu

Mixerbeton-szallitas.hu: Mixerbeton, beton pumpálás

Vevőink teljes körű kiszolgálását igyekszünk teljesíteni, ezért a rendelkezünk saját betonszivattyúkkal. A betonpumpák típusonként az M23-M44 a teljes palettát lefedjük, saját eszközzel és évek óta együttműködő partnereinkkel a különleges igényeknek is megfelelve. M50 vagy stabil telepített pumpa is rendelhető az ügyfeleink számára. Ismerje meg a beton pumpálás műveletet !

Besthair Hajhosszabbítás Budapest

Hajhosszabbítás minőségi póthajból több éves szakmai gyakorlat, sajátos hajhosszabbítás technikák.

Telefonos vagy személyes bejelentkezés után konzultációnk alkalmával megnézzük, hogy hajad alkalmas-e hajhosszabbításra hajdúsításra. Amennyiben igen, abban az esetben megtörténik a saját hajadhoz illő póthaj és hajhosszabbítás technika kiválasztása.
Fodrászat Budapest. Hajhosszabbításaink során a vendég hajának állapotától tesszük függővé, hogy melyik hajhosszabbítás technikát alkalmazzuk! Általában vendégeink 80%-a a hőillesztés technikát választja, hiszen ez a legdiszkrétebb és láthatatlanabb hajhosszabbítási technika.
Keratinos hajhosszabbításod hordhatod akár felfogva is, hisz nem láthatóak az illesztési pontok.

Nádtető készítés , nádtető javítás

Cégünk főbb tevékenységei: nádtető készítés , nádtető javítás! Ha Önnek is nádtetőre van szüksége, akkor hívjon minket elérhetőségeink egyikén!

Major János vagyok, nádtetőfedő, a MAJOR-NÁD Kft. ügyvezető igazgatója. A náddal való találkozásom a '90-es évek elején, 15 éves koromban történt. Akkor nádosztályozással kezdtem, majd lehetőséget kaptam, hogy nádtetőfedőkkel dolgozhassak. A velük való munka során sikerült megfelelő tudást szerezni ahhoz, hogy külföldre kerülhessek.

új ülőgarnitúrák olcsón

Joebutor.hu - Új szekrénysor olcsón, új franciaágy akció!

A Joebutor.hu webáruház azért jött létre, hogy Önnek gyorsabbá és kényelmesebbé tegye a bútor választást. Az általunk forgalmazott bútorok kedvező áron elérhetőek mind az olcsó bútort keresők, valamint a magasabb kategóriájú bútorokat keresők számára egyaránt. Franciaágyak számtalan szövettel, új gardróbok olcsón, szekrénysorok, elemes konyhabútorok, ülőgarnitúrák mind-mind megtalálhatók kínálatunkban. Akár a klasszikus bútorok, akár a letisztult, minimalista formák, állnak közel Önhöz, nálunk megtalálja az Ön otthonába illő kollekciót. Oldalunkon folyamatosan frissülő kínálattal, újabb és újabb akciókkal várjuk az érdeklődőket.

keresőmarketing és keresőoptimalizálás

Dbweb.hu - Keresőmarketing, SEO, keresőoptimalizálás, Adwords, weboldal készítés

SEO – Search Engine Optimization, magyarul keresőoptimalizálás. Célja, hogy weboldalunk a Google kereső természetes találati listájában minél előrébb szerepeljen, így könnyen megtalálják. Legjobb keresőoptimalizálás árak Budapesten.

hengerfej javítás

Autokopf - Hengerfej javítás Budapest

Hengerfej szétszerelése, előmosása -nyomáspróba – a hengerfej repedés vizsgálata, üzemi hömérsékleten -a kopott, cserélhető alkatrészek (szelep, szelepveztő, szelepfészek, szelepemelő tőke,előkamra, vezérműtengely) műszeres mérése, hiba megállapítás

aerobic xiii

Nova-Sun Fitnessterem - Aerobic XIII. kerület

Minőségi budapesti fitnessterem, aerobic kezdőknek és profiknak. TECHNOGYM gépekkel felszerelt légkondicionált fitnesz termünkben lehetőséged van a leghatékonyabb zsírégető (kardio) edzés elsajátítására. Diák, nyugdíjas és délelőtti kedvezmények, törzsvendégprogram!

cnc marás, cnc megmunkálás, cnc fúrás

CNC marás, CNC megmunkálás, CNC fúrás - Easturn.eu

Fő tevékenységeink közé tartozik többek közt a CNC megmunkáló, CNC forgácsolás, és a CNC marás. Cégünk szakértő csapata CNC megmunkálással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt, az ipar minden területére. Megmunkálunk különféle alapanyagot, fémek és egyéb nyersanyagok. Szolgáltatásainkat ajánljuk: CNC marás, CNC fúrás, CNC megmunkálás. CNC forgácsoló területen kínálunk költséghatékony, magas színvonalú megmunkáló szolgáltatásokat. Szakmai tanácsadás, tervezés, prototípus gyártás, és más mérnöki szolgáltatásokat, amelyekkel időt és pénzt takarítunk meg az ügyfeleinknek. Ajánlunk továbbá környezetbarát megoldásokat is, illetve kiváló minőségű forgácsoló megmunkálást. Egy század milliméter is számít! Ha CNC marásról, alkatrészgyártásról van szó.

Sallai Öntöde - Öntöde, precíziós öntés, acél öntöde

Sallai Öntöde - Öntöde, precíziós öntés, acél öntöde - 1994 óta az Önök szolgálatában.

Precíziós öntödénk fő tevékenysége az acélöntés és precíziós öntés. Anyagminőség szerint alacsonyan, közepesen és magasan ötvözött acélöntvényeket készítünk. Ötvözött acélnak nevezzük mindazokat az acélokat, amelyek vason és szénen kívül ötvözőelemeket is (pl. szilícium, mangán, nikkel) tartalmaznak. Az ötvözés célja az acél tulajdonságainakmegváltoztatása, a szilárdság, a hő szilárdság, a hőállóság, az él tartósság, a korrózióállóság, a kopásállóság, vegyi ellenálló képesség stb., azaz a felhasználás céljából releváns fizikai, kémiai, villamos, mágneses stb. tulajdonságok javítása.

sebészet Sopron, kozmetikai sebészet Sopron, lézersebészet Sopron

EUROHUMAN - sebészet Sopron, kozmetikai sebészet Sopron, lézersebészet Sopron

Az egyetem elvégzése : Budapest SOTE AOK általános orvosi diploma 1990 Sebészeti szakvizsgát Budapesten 1995 szereztem. Lézer sebészeti jártasságot szintén Budapesten a Medicinalis Laser Centrum keretei között 1998 ban szereztem.Döntően sebészeti szakorvosi vállalkozásunk 2002 óta működik három különböző telephelyen melyek Sopron Füredi sétány 4. Kapuvár Dr.Lumniczer Sándor utca 11 és Mosonmagyaróvár Régi Vámház tér 2-4

Festés, lakásfelújítás Budapest, aszfaltozás

Az Anildia Kft. vállalja lakások felújítását, festését, aszfaltozást és térburkolást Budapesten. Ha nem biztos önmagában, bízza lakása felújítását ránk !

Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolás munkákat. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat. Aszfaltozás, útépítés, festés Budapest környékén. Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt. Az aszfaltot gépi vagy kézi bedolgozással terítjük el. Lakásfelújítás Budapest vonzáskörzetében.

költöztetés frankó teher

Költöztetés Frankó Teher módra

Költöztető Cégünk a Franko költöztetés 25 éve kizárólag teljes felelősség vállalással, és komplett garanciával végzi a belföldi, és nemzetközi költöztetéseket egyaránt. Nagyon ritkán hibázunk, ezt elmondhatjuk több mint két évtizednyi, és közel 20.000 elvégzett költöztetés tapasztalata alapján. Költöztetés Budapest árak.

üveggyöngyszórás, vízsugaras vágás, légtechnika gyártás

Aivarex Kft. | üveggyöngyszórás, vízsugaras vágás, légtechnika gyártás

Az Aivarex Kft. elődje az Aivarex Bt. 1995 ben 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként jött létre, majd 1997-ben a dinamikusan növekvő forgalommal összhangban, a tulajdonosi szerkezet megőrzése mellett Kft - vé alakult.

A fő irányvonal mindvégig a légtechnika gyártás, a rozsdamentes acél megmunkálása volt, ezen belül is az élelmiszeripari gépalkatrészek, tartozékok beszállítása szakosodtunk.

falszigetelés, falszárítás, injektálás

Önnek is salétromos, penészes a fala ? Cégünk fő szolgáltatásai: falszigetelés, falszárítás, injektálás. Keressen minket bizalommal!

Penészes, salétromos a fal? Mállik a vakolat? Dohos szag van a lakásban? Itt az ideje a falszigetelésnek! A falak vizesedése komoly károkat okozhat a lakás szerkezetében és egészségünkben is. A penészes lakásban élőknél idővel komoly légúti megbetegedések (asztma, allergia stb..) jelentkezhetnek. A fal kapillárisain át felhúzódó talajvíz hamar lakhatatlanná teheti a lakást. A falszigetelés elengedhetetlen, ha otthonunkat és egészségünket is biztonságban akarjuk tudni. Injektálás

zárcsere budapest

Zárcsere Budapest - Ajtozar.hu: Non-stop ajtózár csere Budapesten és környékén!

Nincs annál rosszabb, amikor az ember kizárja magát otthonról, vagy netán beletöri a kulcsot az ajtózárba.
Cégünk egyik fő profilja az ilyen akut esetekre való azonnali reakció: kiszállás és segítségnyújtás, ajtózár nyitás, zárszerelés, zárcsere Budapest és környékén.
Munkánk során ajtaját nem roncsoljuk. Hívásától számított akár 1 órán belül kiérkezünk a helyszínre!

varrógép javítás, varrógép szervíz, háztartási varrógép javítás, ipari varrógép javítás

Varrógép szervíz, háztartási varrógép javítás | Varr-Optik Bt.

Nevem Kozák Zoltán 1983-ban végeztem, mint varrógépműszerész, újpesten a Puskás Ferenc szakmunkás képző skolában. 2004-ben létrehoztam a VARR-OPTIK Bt. mely megalakulása óta varrógépek javításával, szervízelésével, varrógép alkatrészek forgalmazásával és azokhoz tartozó kiegészítők értékesítésével foglalkozik.

Daru bérlés, autódaru bérlés, kcr daru

Autódaru bérlés? Daru bérlés? Vagy esetleg KCR daru? Ha Önnek is darura van szüksége hívja a Konrád Daru Kft.-ét!

Az autódaru bérlés ideális megoldás Önnek abban az esetben, ha építkezéshez, nehéz tárgyak mozgatásához, rakományok emeléséhez van segítségre szüksége.Az autódaru kölcsönzés praktikus megoldás abban az esetben, ha csak alkalmi munkához, egy-egy feladat megoldásához van szüksége autódarura.

Villanyszerelés Budapest Milliamper bt

Villanyszerelés Budapest - Milliamper Bt. - A minőségi villanyszerelő!

Cégünk fő profilja a villanyszerelés, elektromos hálózat kialakítása, lakások és családi házak teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint mérő óra helyek kialakítása és mérőóra teljesítmény bővítés. E mellett új elektromos hálózat kiépítése és kisebb szerelések, kiépítések, első sorban Budapesten. Hogyan dolgozik a villanyszerelő Budapest területén ?

Autókölcsönzés Budapest, kisteherautó bérlés Budapest, autóbérlés Budapest

Autókölcsönzés Budapest, kisteherautó bérlés Budapest és autóbérlés Budapest. Béreljen Ön is közép és felső kategóriás autókat. Hívjon minket!

Autókölcsönzőnkben bérautót egyszerűen, gyorsan és kedvező feltételekkel kölcsönözhet! Alsó-, közép-, négykategóriás bérautók, egyterű, kisbuszok, utánfutók! Ne feledje autókölcsönzés Budapest XV. kerületében - Busz plusz autókölcsönző!

kárügyintézés budapest, kárrendezés budapest, karosszéria javítás budapest, autójavítás budapest

Autófényezés, karosszériajavítás, polírozás és teljes körű szerviz: kárfelvétel és kárrendezés, autófényező műhely Budapesten. Látogassa meg honlapunkat.

Mi a teendő, ha a károkozó gépjárművet nem a tulajdonos/üzemben tartó vezette? Karosszéria javítás Budapesten.

A helyszínen kitöltésre kerülő Európai Baleseti Bejelentőre a szerződő adatainál a tulajdonos/üzembentartó nevét, címét, elérhetőségét fel kell tüntetni. Autójavítás Budapest szolgáltatás ! A megadott adatok valódiságát a forgalmi engedély alapján tanácsos ellenőrizni.

masszázs stúdió 9. kerület, masszázs 9. kerület, svéd masszázs 9. kerület, gyógypedikűr 9. kerület, svéd masszázs Budapest

Pöttyös masszázsstúdió - Masszázs stúdió 9. kerület, masszázs 9. kerület, svéd masszázs 9. kerület, gyógypedikűr 9. kerület, svéd masszázs Budapest.

Bagóczki Teréz vagyok, szakképzett masszőr. Tíz éve foglalkozom fizikai közérzet javító tevékenységgel, így masszázzsal, csontkovácsolással, valamint gyógypedikűrrel és manikűrrel.

készházak, készház árak, könnyűszerkezetes házak

Fantázia Szabadon - Készházak, készház árak, könnyűszerkezetes házak

A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerik. Készház árak. Magyarországon a családiház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma rohamosan nő.

gyorsház

Variosystem.hu - Készházak, gyorsház

Könnyűszerkezetes ház, gyorsház: A könnyűszerkezetes ház ill. készház építésének és kivitelezésének átfutási ideje 60-90 nap. E rövid idő köszönhető a száraz technológiának, a párhuzamosan végezhető munkafolyamatoknak és néhány esetben az előregyártásnak. Lényegesen lecsökkentheti vagy akár ki is küszöbölheti az albérlet és a többszöri költözés költségeit, amely probléma nagyon sok családnál fennáll. Könnyűszerkezetes ház, gyorsház kapcsolat, információ kérés itt! 

kefe, ipari kefe, ecset, drótkefe, festő ecset

1995 óta tartozik fő tevékenységeink közé a minőségi kefék gyártása: kefe, ipari kefe, ecsetek, drótkefe, festő ecset. Keressen meg minket bizalommal.

Cégünk 1920-ban Nagypapám által alapított kefe- és ecset szaküzlet - családi vállalkozására épül. Jelenlegi cégformában 1995 óta működünk.Természetesen sok fejlesztéssel jutottunk el a mostani termékválasztékig és termelékenységig. Melyik a legjobb festő ecset ?

ásvány ékszer, fülbevalók, gyűrűk, karkötők, bizsuk, mandalák, textilek

Ásvány ékszer webáruház, bizsu, mandalák | Carinashop.hu

Mindig rácsodálkozunk, hogy milyen változatosak, hogyan játszanak a fénnyel, milyen sok oldalukat mutatják meg. Kézműves ékszer. Minden rájuk eső fényt másképpen szórnak vissza. Hol tompák, hol fényesek, néha átlátszóak, néha, mintha füst kavarogna bennük. Egymás mellé kerülve egészen új formában jelennek meg. Anya lánya ékszer. Vannak kövek, melyek szeretik egymást és vannak, amelyek nem. Amennyiben kellő ráérzéssel választod ki őket egymásnak, meghálálják felerősödő fényükkel, ragyogásukkal, de ha nem, színük tompább, haragosabb lesz, viselőjük nem érzi jól magát. Holott harmóniát, nyugalmat hoznak, amikor kell vagy akár fel is tudnak dobni, lelkesíteni. Egyedi ékszer

nonstop-dugulaselharitas

Csatornatisztítás Budapest, duguláselhárítás árak

Mosdó, lefolyó vagy wc dugulás teszi kellemetlenné mindennapjait? Már minden házi praktikát kipróbált, de egyik sem oldotta meg a problémát? Elege van, hogy sosem folyik le a víz rendesen? Mi megoldjuk a problémáját! Elvégezzük Ön helyett a piszkos munkát. Duguláselhárítást szakszerűen a kívánt területen, a zökkenőmentes hétköznapok érdekében.

Webáruház készítés

Keresőoptimalizálás, weboldalkészítés, webáruházkészítés, keresőmarketing - Webnavi.hu

Egy vállalkozás sikerességének elengedhetetlen feltétele a jó weboldal készítés. Legyen Önnek is egy merész vagy éppen letisztult és kifinomult weboldala! 
A mai világban elengedhetetlen a saját honlap, hiszen az online látogatások/vásárlások rekordokat döntenek évről évre.

Térkövezés, hőszigetelés, kőműves munka Szeged Makó Szentes, Csongrád Megye

Térkövezés, hőszigetelés, kőműves munka Szeged Makó Szentes, Csongrád Megye

A rusztikus tégla munkák a kőműves munkák egyfajta kiegészítő tevékenysége. Felhasználási területe igen sokrétű, és igazán szép megoldások láthatnak napvilágot egy-egy munka kapcsán. Ezért is tartjuk ezt a munkát az egyik nagy kedvencünknek.

Több mint tíz éve foglalkozunk bontott téglákból való építkezéssel. Ezekből építettünk már falakat, kerítéseket, pilléreket, pincéket, grillsütőket, kéményeket, kandallókat és még sorolhatnánk, mi minden mást.

Mitől lesz egy koszos, átlagos téglából egy antik, rusztikus jellegű mediterrán színekben pompázó gyönyörű építőanyag? A titok egyszerűen a megvalósítás, viszont a munka elvégzése ennél jóval nehezebb. Az adott munka igényei szerint nagyon fontos az oda illő tégla szakszerű kiválasztása, gondos megtisztítása, különböző impregnáló anyagokkal való megmunkálása, valamint az egyéb segédanyagok helyes hozzáadása (ragasztók, fugázók, habarcsok, stb.). Hőszigetelés Szegeden

Ezek a téglák legkevesebb 100-150 évesek és tartósságuk már nem kérdéses. Egyes téglákon különleges feliratokat, pecséteket (bélyegeket) láthatunk, ezekből tetszetős egyedi dekorációt alkothatunk megrendelőink számára.

Keressen bennünket bizalommal!

Szívesen állunk szaktanácsadással is ügyfeleink rendelkezésére.

szexi fehérneműk, erotikus fehérneműk, obsessive fehérnemű

A Voytacha Fehérnemű Pláza Magyarország legnagyobb szexi fehérnemű márka- és termékválasztékát kínáló erotikus fehérnemű, melltartó, tanga webáruháza.

A Voytacha.hu webáruházzal célunk, hogy vásárlóink részére elérhetővé tegyük azt a szexi fehérnemű terméket, amit szívesen hord, visel, amivel kényezteti magát, sőt, amit tud használni is, hogy másokat kényeztessen!Igyekszünk minél nagyobb lehetőséget adni Ön számára, hogy megtalálja azt az obsessive fehérnemű ruhadarabot, amiben jól érzi magát, ami eltöltheti egy kis büszkeséggel, amit bármikor, bárhol - ezt Önre bízzuk - megmutathat.Termékeink kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készített, minőségi fehérneműkből kerülhetnek ki. Ezzel elnyervén az Ön bizalmát és a mi sikerünket is.

szárazépítészeti anyagok, gipszkarton székesfehérvár, beltéri ajtó székesfehérvár, szigetelőanyag székesfehérvár, szigetelések, gipszek, csavarok, belső ajtók, homlokzat szigetelés, vakolatrendszer

A Gipsz Partner Kft. fő tevékenysége a szárazépítészeti és szigetelőanyagok forgalmazása Székesfehérvár térségében, de beltéri ajtókkal is foglalkozunk.

Vállalkozásunk szárazépítészeti és szigetelőanyagok forgalmazásával kezdte, ami a mai napig tevékenységünk alapját képezi.Az eltelt időben ez a kör bővült beltéri nyílászáró szerkezetekkel és homlokzatszigetelésekkel. Gipszkarton, és beltéri ajtó Székesfehérvár térségében.Tudjon meg többet vállalkozásunkról, és nézze meg termékeinket, szolgáltatásainkat !

akkumulátor

Akkugarancia.hu Kft. - Minden ami akkumulátor, autó akku, akku. Keresse kedvezményez árainkat webáruházunkban és üzletünkben egyaránt.

A folyamatos használat mellett, nagy igénybevétel hatására az autó akku is, mint minden fogyóeszközök, egy idő után sajnos elhasználódnak. A személyautók esetében fokozottan kell ügyelnünk az auto akku vizsgálatára, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha  leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember tanácsát is kikérni, hogy megvizsgálja az akkumulátor állapotát.

klímaszerelő

Budaklíma.hu - Profi klímák, klímaszerelő Budapest

A lakásához, életkörülményeihez, szokásaihoz leginkább megfelelő klímakészüléket fogjuk ajánlani Önnek. Arra törekszünk, hogy elégedett legyen az általunk elvégzett munkával, hiszen így ismerőseinek is ajánlani fogja majd cégünket. Mi nem egy webáruház vagyunk, ahol az eladás befejeződik az áru kiszállításakor, hanem bármilyen észrevétel, hiba, kérdés, karbantartás, javítás esetén a továbbiakban is állunk a vásárlóink rendelkezésére. A munkáink jelentős részét ajánlás után kapjuk, így nagyon fontos, hogy figyeljünk a vásárlóink visszajelzéseire. Komplett, minőségi szolgáltatásra törekszünk hosszabb távon is. Mindegyik klímához adunk számlát, garancialevelet és beüzemelési jegyzőkönyvet! Megfizethető klíma árak Budapesten.

neosil, vegyi, nagykereskedő, szilikon, purhab, ragasztó, ipari, spray, tömítő, fólia, szalag, barkácsgép

Köszöntjük Önt a NEOSIL Kft. weboldalán. Vegyi anyag nagykereskedelmi cégünk kínálatában az alábbi termékkörök találhatóak meg: szilikon, tömítő, acryl, purhab, ipari spray, ragasztó, fólia, szalag...

Cégünk célkitűzése, hogy a Magyarországon működő kis-, és nagykereskedőket, vég-, és ipari felhasználókat világszínvonalú és a legújabb fejlesztésű termékekkel lássa el. 1994 óta foglalkozunk vegyi anyag nagykereskedelemmel, így bizton számíthat szakértelmünkre, segítségünkre a termékválasztásban. A piac meghatározó szereplőjévé kívánunk válni folyamatosan bővülő saját márkás termékeinkkel (United Sealants ’n Sprays), melyekkel a magyar kiskereskedelmi forgalmat és a magyar vállalkozókat kívánjuk erősíteni! Purhab termékek.

birtokvita, követeléskezelés, rendezvénybiztosítás

Swat Group - Birtokvita, követeléskezelés, rendezvénybiztosítás

Társaságunk 2011-ben alakult, ami teljes körű személy- és vagyonvédelmi, követeléskezelési és magánnyomozói szolgáltatást nyújt megrendelőinek. Rendezvénybiztosítás, birtokvita. Valamennyi megbízást korszerűen kiképzett, állami vizsgát tett, megfelelő jogi ismeretekkel rendelkező személyek látják el.

műanyag ablakok budapest, ablakcsere budapest, bejárati ajtó csere budapest, nyílászárók forgalmazása, nyílászárók beépítése

Bókablak - Bejárati ajtó csere, műanyag ablakok és ablakcsere Budapest

A Bók-Nyílászáró Kft. fő profilja a nyílászáró értékesítés, nyílászáró beépítés (ablakcsere Budapest), beépítés utáni kőműves munkák elvégzése. A nyílászáró beépítést végző szakembereink odafigyelése miatt a műanyag nyílászáró épségben érkezik meg az adott helyiségbe. Műanyag ablakok Budapest.

autómentés Budapest, sofőrszolgálat Budapest, autómentés éjjel nappal Budapest

Autómentés éjjel nappal Budapest, olcsó sofőrszolgálat Budapest, non-stop autómentés Budapest. Hívjon minket és érdeklődjön az autómentés árainkról.

Autómentés éjjel nappal Budapest, olcsó sofőrszolgálat Budapest, non-stop autómentés Budapest. Hívjon minket és érdeklődjön az autómentés árainkról.

könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás

Cégünk fő tevékenységei: könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás. Ha kérdése lenne kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Jenei Gyöngyike vagyok (tényleg így vagyok anyakönyvezve , a Tanto Meno Kft. ügyvezetője. Engedd meg, hogy röviden bemutassam irodánkat!

Könyvelő irodánk jelenleg (2015) rajtam kívül 5 állandó munkatárssal dolgozik. Bérszámfejtés Budapesten.

32 éves pályafutásom alatt ez a második saját könyvelő irodám. Természetesen a tudásvágytól hajtva folyamatosan képeztem magam pl: felszámolási szakasszisztens, minősített pályázatíró, belső auditor, társasházak gazdasági ellenőre képzéseken. Jelenleg adótanácsadói képzésen veszek részt. A két vállalkozásom között alkalmazottként is eltöltöttem pár évet.

Alumínium redőny Budapest, szalagfüggöny Budapest

Alumínium redőny Budapest, szalagfüggöny Budapest - Király Árnyék Kft.

Szalagfüggönyök széles választéka Budapesten. Ha szeretne árnyékolástechnikai rendszereket, alumínium redőnyöket vásárolni akkor keressenek minket bizalommal. Szalagfüggöny Budapest. Kedvező áron megvásárolható redőnykapuk, reluxák, roletták, napellenzők, rovarhálók. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az árnyékolástechnika világában. 

Költöztetés, lomtalanítás

Szükségessé vált a lomtalanítás? Segítünk!

Lomtalanításra lenne szükség, de nem szeretné kivárni az éves lomtalanítást? Eladta vagy kiadta házát/lakását de üresen kell átadnia? Lecserélné megunt, elhasználódott bútorait? Tudjuk, hogy a feleslegessé vált nagyobb tárgyaktól, bútoroktól nehéz megszabadulni, hiszen Fővárosi Közterület-fenntartó által szervezett lomtalanítás évenete csak egyszer van, és persze sosem akkor, amikor aktuális lenne.

lézeres szőrtelenítés Nyíregyháza, kézsebészet Nyíregyháza, ízületi panaszok Nyíregyháza, esztétikai beavatkozások Nyíregyháza

Bujtosiklinika - Lézeres szőrtelenítés, kézsebészet, ízületi panaszok

Orvosi diplomámat 1999-ben szereztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Nyíregyházán kezdtem dolgozni rezidensként a Jósa András Kórház Bőrgyógyászati Osztályon.. A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 3 év gyakorlatot töltöttem, ahol bőrsebészeti betegek és égési sérültek ellátásában is részt vettem. Kézsebészet Nyíregyháza. Szakvizsgám megszerzése után a Nyíregyházi Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetben dolgoztam, rendszeresen részt vettem tanfolyamokon, kongresszusokon előadóként is. 2015-ben szereztem adjunktusi címet.

könnyűbeton, polisztirol beton, polisztirol beton ár

Léka Estrich Kft. - Speciális könnyűbeton és polisztirol beton fajták gyártása könnyűbeton. Polisztirol beton árakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

A Léka Estrich Kft. elsősorban a speciális betonfajták gyártását tűzte ki célul, és ezek gyártásában szerzett széleskörű tapasztalatokat. Például ide tartoznak a könnyűbetonok, hőszigetelő betonok, nagy szilárdságú és kopásálló betonok, valamint a szikramentes betonok is.

Zárszerviz Győr, Zárjavítás Veszprém, Zárcsere Dunaújváros

Doktorzár - Zárszerviz Győr, Zárjavítás Veszprém, Zárcsere Dunaújváros

A DOKTORZÁR célja Ügyfeleink biztonságára és Ügyfeleink értékeinek, tulajdonaiknak védelmére szolgáló zár, ajtó beszerelést, javítást, felmérést a lehető legjobban kivitelezni! Minőségi termékekkel dolgozunk! Amikre teljeskörű garanciát vállalunk! Zárcsere Győr

rozsdamentes korlát, kovácsoltvas kerítés

InoxKorlátok - Cégünk kedvezményes áron vállal rozsdamentes korlát, kovácsoltvas kerítés és kapu készítést.

Ha új kovácsoltvas kerítés, kapu vagy rozsdamentes korlát készíttetésén gondolkodik könnyen parkolópályán találhatja magát. Az elhallgatott információk rengetegében az egymásra ráígérő kivitelezők könnyed prédája lehet, ha nem elég körültekintő. Válassza a legütősebb megoldást és tájékozódjon körültekintően.

szauna építés, szauna kályha, infra szauna

Cégünk ( korábban : Policoop - Finn Szauna Kft. ) több mint három évtizede foglalkozik szaunák építésével!

Partnerünk, a finn HARVIA OY - mely 72 országra kiterjedő exportjával Európa vezető infra szauna gyártója - kiváló termékei és a mi sokéves tapasztalatunk biztosítja szaunáink magas színvonalát és hosszú élettartamát.
Több ezer ügyfelünk mellett, számos közületi intézményben is minket választottak, mert hagytuk magunkat átformálni és a múlt valamint a jelenkori térben tökéleteset alkotni. Kreatív hatással van ránk a tér, fény és a színek, melyeket különféle tárgyakkal tudunk egy térben elhelyezni. Milyen hatással vannak ránk a terek, a fény, a színek, a tárgyak? Fontos számunkra az interakció, hogy megfelelően alakítsuk életterünket, s ezen keresztül életminőségünket.

Bárányhús

Hidvégi-Hús Kft - Hús kiszállítás Budapest

A Hidvégi-hús Kft. egy száz százalékban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, ami már közel harminc éve képviselteti magát a hazai hús- és élelmiszerpiacon. Európai követelményeknek megfelelő húsfeldolgozó üzemünkben állítjuk elő termékeinket, melyek személyre szabható ízesítése gondoskodik az elégedettségről. A 2013 februárjában megnyílt budapesti húsfeldolgozó üzemnek köszönhetően, jelenleg több mint 100 elégedett partnert szolgálunk ki minőségi bárányhússal, malachússal. Üzemünkben előállított saját márkás termékeink ízeiben tükrözik a magyar hagyományokat és szakértelmet.

tengeri szállítmányozás

Skygate Transport Kft. - Légi, tengeri szállítmányozás, nemzetközi szállítmányozás

Szolgáltatásaink közé sorolhatjuk az áru teljes körű vámügyintézését, csomagolását,  tengeri szállítmányozás, door-to-door szállítást mindhárom fuvarozási módozatban, non-stop elérhetőséget biztosítva mobiltelefonon, normál és különleges kezelést igénylő áruk továbbítása esetén. 

családiház építés

Szivosteam.hu - Családi ház építés, felújítás

A Szívós-Team Kft. 2001 óta az építőipar kivitelezés területén folytatja tevékenységét. Főbb szolgáltatásaink: Bontási munka, zsaluzás és állványozás, előregyártott szerkezetek elhelyezése, kőműves munka, szigetelés, családi ház építés, tetőfedő, bádogos munka, burkolatok készítése, festő-mázoló-tapétázó munka, víz-gáz-fűtésszerelés, villanyszerelés, cserépkályha és kandalló építés.

Cserepes tető, tetőfedés, Lindab tető, tetőléc, szegélyek, cserepes lemez, tetőfólia, kötőelemek

A Beorna Kft. megfizethető áron végez tetőfedést. Specialitásunk a cserepes tetőfedés, Lindab tetőfedés kivitelezése. Kiváló minőség, megfizethető ár.

Szeretnénk Önt bevezetni a problémamentes tetők világába! Cégünk vállalja tetőjének teljes felújítását, átfedését, csarnokok építését, falcolt tetők kivitelezését, díszműbádogos munkák készítését I. osztályú minőségben! Cserepes lemez felrakás lépései.

családiház építés, lakásfelújítás, generál kivitelezés

Családiház építés, lakásfelújítás, generál kivitelezés

Összességében az alacsony energiaigényű építmény túlszárnyalja a mai kor követelményeit, elfogadható áron valósítható meg és fel van készítve olyan ma is elérhető megoldásokra is, amik tömeges elterjedésére még egy kicsit várni kell. Az alacsony energiaigényű ház tehát minden szempontból értékálló befektetés. Családiház építés szolgáltatás.

Az ökologikus szemlélettel megtervezett ház környezetbarát, alacsony toxicitású anyagokat használ és a fontos célja, hogy a benne lakók egészségének megőrzéséhez az épület is hozzájáruljon. Ismerje meg lakásfelújítás szolgáltatásunkat.

kisteherautó bérlés, ponyvás teherautó bérlés, platós teherautó bérlés, iveco bérlés

Kisteherautó bérlés, ponyvás teherautó bérlés | Accord Bt.

Cégünk 2011 óta foglalkozik személyautók, kisteherautók és kisbuszok bérbeadásával, rövid és hosszútávon egyaránt. Autókölcsönzőnk azon ügyfeleinknek ad megoldást, akik olcsó bérelhető autót keresnek. Iveco bérlés szolgáltatás ! Fontosnak tartjuk, hogy az autóbérlés sokak számára elérhető szolgáltatás legyen.

gépjavítás karbantartás telepítés, szállító és tároló eszközök gyártása, egyedi gépgyártás

A Complex Trade Gépgyártó és Szerelő Kft. ügyvezetőjeként üdvözlöm leendő partnereink között! A szakembereink tudása, technikai felszereltségünk, az évek alatt szerzett tapasztalatunk a garancia a sikeres együttműködésünkre!

A Complex Trade Gépgyártó és Szerelő Kft. ügyvezetőjeként üdvözlöm leendő partnereink között!  A szakembereink tudása, technikai felszereltségünk, az évek alatt szerzett tapasztalatunk a garancia a sikeres együttműködésünkre!
Gép- és fémszerkezetgyártó, fémmegmunkáló vállalkozásunk több mint húszéves történetéből kiderül, milyen megbízásokat teljesítettünk nagy sikerrel, milyen hazai és külföldi munkavégzések tapasztalatával gazdagodtunk az elmúlt évek alatt.
A kifogástalan megrendeléseink teljesítésének alapja az átgondolt, jól ütemezett munkavégzés. Az általunk szerelt, felújított gépek nagy értéket képviselnek, munkába állításuk még a gyorsan megújuló technikai környezetben is több évre szóló beruházásnak minősül.
 

luxus apartman Siófok, wellness apartman Siófok, apartman Siófok

Bálint Wellness Apartman | Luxus, wellness apartman Siófok

Kedvező árú, jó minőségű wellness apartman Siófok, luxus apartman Siófokon. Az igényesen berendezett siófoki szálláson több superior apartman, premium deluxe apartman, premium delux VIP apartman, mindegyikben színes tévével, tusolós és vécés fürdővel, jól felszerelt konyhával, étkezőrésszel és klímával.Tekintse meg kényelmes és barátságos kedvező árú apartmanjainkat, amelyek alkalmasak hosszabb vagy rövidebb családi illetve baráti társaságban eltöltött nyaralásra a nyár fővárosában, Siófokon.

külföldi költöztetés

Külföldi költöztetés az ember eszével és az elefánt erejével

Hívja bátran a + 36 70 701 1000 diszpécseri telefonszámunkat, ahol minden kérdésére válaszolunk, vagy töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni Önnek! 

Flexibilis cső

Aquaflex - Fittingek, Csaptelepek, Perlátor, Flexibilis cső

Az a drága, ami olcsó. Vásárláskor ügyeljen arra, hogy olyan terméket válasszon, mely az árán kívül a minőségében is megfelelő. A nálunk beszerzett és beszerelt flexicsövek, csaptelepek és réz idomok hosszú évekig szolgálják majd Önt, az egyszeri befektetés megtérül. A weblapon a közeljövőben szakmai tanácsokkal, ötletekkel kívánjuk a szolgáltatásunkat bővíteni, hogy pl. ha valaki egy egyszerű csaptelepet szeretne beszerelni, ne ütközzön akadályokba. Ha megbízható partnert keres: válassza az AQUAFLEX Kft-t.

ülőgarnitúra, kanapé, szekrénysor, étkező, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza

Keressen kedvezményes áron ülőgarnitúra, kanapé, szekrénysor és étkező termékeinket Miskolc, Debrecen és Nyíregyháza településeken.

Közel 2000 m2-en több mint 150 azonnal elvihető ülőgarnitúra. Nagyon sok ügyfelet szolgál ki weboldalunk outlet áron. A Németországból származó bútoraink nem lapra szerelten érkeznek, hanem gyárilag összeszerelve! Németországi kifutó bútor termékeket forgalmazunk, amelyek átölelik pl. a szekrénysor Budapest termékeket.

kisteherautó bérlés Budapest, mikrobusz bérlés Budapest, autóbérlés Budapest

Kisteherautó bérlés, mikrobusz bérlés Budapest , autóbérlés Budapest

Társaságunk kis,közép valamint prémium kategóriás személyautók bérbeadásával is foglalkozik. Hat és kilenc személyes mikrobuszok ,kisbuszok ,hétszemélyes egyterű bérautóink állnak rendelkezésre. Kisteherautó bérlés Budapest szolgáltatás.

Kis haszongépjármű kategóriában 3.5T kisteherautók, platós és zárt dobozos, valamint kétszemélyes furgon bérautóinkkal várjuk! Nálunk biztosan megtalálja az éppen szükséges autóbérlés lehetőségét. Mikrobusz bérlés Budapest

motorgumi szerviz

Kismotorgumi.hu - Motorgumi, téli robogó gumi

Motorgumi webáruház és motorgumi szervíz. Válogass webáruházunk többezer termék kínálata közül pl. robogó gumi.